Om oss

Välkommen till Maximall – Din partner för kvalitetsprodukter sedan 1989

Vår passion är att erbjuda dig det absolut bästa när det kommer till restaurang- och storköksutrustning. På Maximall har vi dedikerat oss till att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder inom restaurangbranschen sedan 1989. Vi förstår vikten av kvalitet och pålitlighet när det gäller din verksamhet, och det är vår ära att vara din pålitliga partner.

Ett bredsorterat utbud

Vi har noggrant utvalda produkter som är skräddarsydda för att möta dina behov och önskemål. Oavsett om du driver en restaurang, ett café, eller ett storkök, har vi det du behöver för att lyckas. Vårt sortiment är resultatet av årtionden av erfarenhet och expertis, vilket gör att vi kan erbjuda produkter som är anpassade för din bransch.

Fysisk butik i Göteborg

Vi förstår vikten av att kunna uppleva produkterna innan du köper dem. Därför har vi en fysisk butik på Gamlestadsvägen 20, 415 02, Göteborg. Vår butik är öppen måndag till fredag, mellan 10:00 och 16:00. Här kan du känna och se våra produkter på plats samt få råd och vägledning av vårt kunniga team.

Utmärkt kundsupport

Vi är stolta över vårt engagerade team som alltid arbetar hårt för att säkerställa att din shoppingresa hos oss blir både rolig och tillfredsställande. Du kan kontakta oss via telefon på vardagar mellan 8:00 och 18:00, eller skicka ett mail till info@maximall.se när som helst om du har frågor eller behöver support. Vi är här för att hjälpa dig.

Din pålitliga partner

Maximall har förbundit sig att vara din pålitliga partner för kvalitetsutrustning sedan 1989. Oavsett om du är en etablerad företagare eller startar din restaurangverksamhet, så har vi den erfarenhet och dedikation som du behöver för att lyckas. Välj Maximall som din partner, och låt oss hjälpa dig hitta de produkter du behöver för en fantastisk och framgångsrik verksamhet.

Tack för att du valde Maximall som din destination för kvalitetsprodukter och service. Vi ser fram emot att hjälpa dig i din resa mot framgång inom restaurangbranschen.

Vänliga hälsningar, Teamet på Maximall

Följ oss på sociala medier!

Handla dina restaurangmaskiner hos oss!

till butiken